РЕКЛАМА
Слузесто приключение

Слузесто приключение

Бен 10

Описание

Бен 10: Слузесто приключение е продължение на хитовата безплатна игра Гъмбол Слузеста атака, като този път предизвикателствата са по-големи, по-добри и ПО-СЛУЗЕСТИ от всякога! Игра
Бен 10: Слузесто приключение е продължение на хитовата безплатна игра Гъмбол Слузеста атака, като този път предизвикателствата са по-големи, по-добри и ПО-СЛУЗЕСТИ от всякога! Играй като всички десет извънземни герои със суперсили на Бен и се изкачи толкова високо колкото можеш със своите умения, като преодоляваш препятствия и събираш монети. Ще намериш специални омни-подобрения и забавни костюми по пътя си, както и шапки и животинки с бонус способности, които можеш да отключиш, за да ти помогнат да стигнеш още по-високо!

СЛУЗ НАВСЯКЪДЕ
Бягай, скачай и се катери, за да избягаш от слузта! Но няма да е лесно - ще срещнеш летящи слузести топки, вражески създания, изчезващи блокчета и много други хитри капани и опасности, докато се опитваш да избягаш и да постигнеш нов рекорд. Колко високо можеш да стигнеш преди слузта да те надвие?

30 ГЕРОИ С КОИТО ДА ИГРАЕШ
Играй като всички десет извънземни на Бен, включително Четириръкия, Огнен порив, Диамантения, Акселерат, Топовна мощ, Шок-рок, Плевел, Сиво вещество, Жило и Водна струя ПЛЮС омни-подобрени и забавни костюмирани версии на извънземните. Искаш ли да видиш Шок-рок като Дървосекач? Какво ще кажеш за Диамантения като рицар в блестящи доспехи? Ще получиш не само тях, но и още много! В Суперслузесто приключение винаги има някой нов герой, който да отключиш!

СЪБИРАЙ ЖИВОТИНКИ-ПОМОЩНИЦИ
Преследвай и събирай различни животинки със специални сили, които могат да ти помогнат да оцелееш по-дълго и да се качиш по-високо. Тук е Агромечка със своите епични сили да разбива блокчета или Мастилени очи, който ще ти позволи да се пързаляш и носиш през нивата с героична скорост! Оглеждай се за тези помощници и много други полезни неща, скрити в нивата, докато играеш.

Помогни на Бен 10 да стане най-добрия в света боец срещу слузта в СЛУЗЕСТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

Сцени от играта