РЕКЛАМА
Make and Race 2

Make and Race 2

Boomerang

Описание

Boomerang Make and Race 2 има всичко, което обичаш от оригиналната игра Make and Race, но е ОЩЕ ПО-СТРАХОТНА! Класическата игра се завръща с нови герои, нови коли, нови писти и БЕЗ
Boomerang Make and Race 2 има всичко, което обичаш от оригиналната игра Make and Race, но е ОЩЕ ПО-СТРАХОТНА! Класическата игра се завръща с нови герои, нови коли, нови писти и БЕЗБРОЙ нови начини да преобразиш своя автомобил и да създадеш най-добрата състезателна кола! Избери си отбор със своите любими герои от Boomerang, създай сам своя кола до най-малкия детайл и след това се състезавай и се забавлявай!

СЪЗДАЙ
В Boomerang Make and Race 2, ти не просто се състезаваш със своите коли - ти ги създаваш точно по свой вкус! Първо избери каросерията на автомобила - от лъскави спортни коли до масивни танкове и всичко между тях! После идват колелата: искаш истински шоколадови понички за предни гуми? Направи го! Предпочиташ класически колела за спортен автомобил? Няма проблем, можеш да съчетаваш и да комбинираш! Вече избра колелата? Време е за ЦВЯТ! Боядисай със спрей своята кола с толкова цветове с колкото желаеш - направи я наистина твоя. И това НЕ Е ВСИЧКО! Оборудвай своята кола с всякакви аксесоари по твой вкус, от ракетни двигатели до балони или аквариуми, след това продължи със стикери на любимите си герои от Boomerang! Можеш дори да направиш няколко коли, за да имаш различна за всяко рали!

СЪСТЕЗАВАЙ СЕ
След като създадеш колата на своите мечти, идва време да се състезаваш! Изправи се срещу другите състезатели на лудешки и шантави писти, пълни с високоскоростни отсечки и огромни хълмове и трамплини за ЕПИЧЕН полет. Виж колко си бърз по пистата, изпреварвай съперниците си и събирай награди. Чакат те пет забавни рали-светове, които да проучиш, всеки с три различни писти, които да завладееш! От спокойни зелени гори до тропични острови и градове с небостъргачи, винаги има нещо ново, което да видиш!

ИЗБЕРИ СВОЯ ОТБОР
"Твоите любими герои от Boomerang са тук и са готови да се състезават! Вече имаш своята кола и сега трябва да избереш кой да побеждава с нея на пистата. Разгледай списъка с отбори и се довери на своите любимци!

∙ Скуби-Ду и Шаги от ""Скуби-Ду""!
∙ Том и Джери от ""Шоуто на Том и Джери""!
∙ Таз и Патока Дъфи от ""Новите шантави рисунки""!
∙ Бъгс Бъни и Уайли Койота от ""Новите шантави рисунки""!
∙ Дик Дастардли и Мътли от Wacky Races!

​"

СЪБИРАЙ КОЛИ
Make and Race 2 има повече коли от преди! Можеш да отключваш награди и преобразяваш много автомобили, от аеродинамични състезателни коли до НЛО и пиратски кораби с колела И ОЩЕ, И ОЩЕ И ОЩЕ! Никога не знаеш какво ще отключиш следващия път, така че се състезавай и попълвай своята колекция, за да създадеш своя следващ състезателен шедьовър.

ОТКЛЮЧВАЙ ПИСТИ
С петте състезателни светове, всеки от които предлага по три писти, има много трасета, по които можеш да ускоряваш колата си! Подобрявай своите лични рекорди и изпреварвай съперниците си. Продължавай да се състезаваш и ще отключваш още писти! Можеш ли да отключиш всички и да станеш шампион!

ПЕЧЕЛИ ПОДОБРЕНИЯ
Продължавай да събираш монети, докато се състезаваш, за да спечелиш нови подобрения за своите коли! Има множество страхотни и забавни части за автомобили, които да отключиш, така че винаги има нови начини да подобриш вида на своя автомобил! От тигани до парти шапки и базука "Акме" - никога не знаеш кое е следващото, което ще отключиш!

Сцени от играта