Toon Cup 2018

Toon Cup 2018

Cartoon Network

Описание

Менажирай любимия си Cartoon Network отбори се състезавай в Toon Cup 2018 - футболната игра!

Играй тази изцяло БЕЗПЛАТНАфутболна игра още сега. Отбелязвай гол след гол и помогн
Менажирай любимия си Cartoon Network отбори се състезавай в Toon Cup 2018 - футболната игра!

Играй тази изцяло БЕЗПЛАТНАфутболна игра още сега. Отбелязвай гол след гол и помогни на своя национален отбор да оглави класацията!

Подбери играчи сред героите от "Време за приключения", "Бен 10", "Гъмбол", "Реактивните момичета", "Парк шоу", "Малки титани: В готовност!" и "Ние, мечоците". Всеки тим се състои от трима играчи - един капитан и двама играчи. Всеки играч има свои уникални силни и слаби страни по отношение на скоростта, силата и точността на удара, така че оставяме на теб да създадеш перфектния отбор!

Целта е да отбележиш възможно най-много голове, като в същото време защитаваш собствената си врата от попадения. Финтирай, дриблирай, подавай пасове и стреляй към вратата на противника! Оглеждай се за допълнителни сили, които ще падат на полето по време на мача - те могат да подсилят отбора ти, или да му създадат проблеми!

Отключвай нови играчи като печелиш монетки. Колкото по-добри резултати постигаш, толкова повече монетки можеш да спечелиш.

Играта е забавна и динамична. Ще ти хареса да управляваш Cartoon Network отборите и да се състезаваш във футболната игра Toon Cup 2018!

Сцени от играта