РЕКЛАМА
Toon Cup 2019

Toon Cup 2019

Cartoon Network

Описание

Шутирай, отнемай и отбелязвай голове с Toon Cup – напълно безплатната футболна игра. Забавлявай се във футболния шампионат играейки с любимите си герои от предаванията на Cartoon N
Шутирай, отнемай и отбелязвай голове с Toon Cup – напълно безплатната футболна игра. Забавлявай се във футболния шампионат играейки с любимите си герои от предаванията на Cartoon Network. Играй мачове и печели турнири, за да трупаш точки. Усъвършенствай уменията си и играй с отбора си, за да отбелязваш голове и да се изкачиш до върха на шампионата!

Целта на играта е да отбелязваш голове, докато защитаваш своята мрежа. Не се заблуждавай – вкарването на голове не е толкова лесно – вратарят на противника е страхотен. Можеш да отнемаш, дриблираш, подаваш и стреляш. Оглеждай се за допълнителните сили, които ще се появят по време на играта – те могат да помогнат на играчите ти да подобрят играта си (или да им нанесат поражения, ако врагът ги грабне първи)! Супер скорост и гард за повече защита са някои от невероятните сили, на които ще попаднеш.

Никой футболен мач не може без рефер, затова тази година Toon Cup приветства новия рефер – Никол от „Невероятният свят на Гъмбол“! Внимавай! Ако направиш съмнителен финт, тя може и да те отсвири.

Играта е забавна и динамична. Забавлявай се с различните играчи и с надпреварата за купата на шампионата. Упражнявай се, за да покажеш уменията си и да си спечелиш слава на терена.

Сцени от играта