РЕКЛАМА
Toon Cup 2020

Toon Cup 2020

Cartoon Network

Описание

Играй напълно безплатната футболна игра Toon Cup 2020. Забавлявай се с любимите си герои, като например Белия от „Ние, мечоците“, Батгърл от DC Superhero Girls и Дарвин от „Приключ
Играй напълно безплатната футболна игра Toon Cup 2020. Забавлявай се с любимите си герои, като например Белия от „Ние, мечоците“, Батгърл от DC Superhero Girls и Дарвин от „Приключенията на Гъмбол“. Подобри уменията си и работи с отбора си, за да отбелязваш голове и да постигнеш най-високия резултат.

Целта на играта е да отбелязваш голове, докато защитаваш своята мрежа. Не се заблуждавай – вкарването на голове не е толкова лесно – вратарят на противника е страхотен. Можеш да отнемаш, дриблираш, подаваш и стреляш. Оглеждай се за допълнителните сили, които ще се появят по време на играта – те могат да помогнат на играчите ти да подобрят играта си (или да им нанесат поражения, ако врагът ги грабне първи)! Супер скорост и гард за повече защита са някои от невероятните сили, на които ще попаднеш.


Никой футболен мач не може без рефер, затова тази година приветстваме новия рефер – Никол от „Невероятният свят на Гъмбол“! Внимавай! Ако направиш съмнителен финт, тя може и да те отсвири.

Играта е забавна и динамична. Забавлявай се с различните играчи и с надпреварата за купата на шампионата. Упражнявай се, за да покажеш уменията си и да си спечелиш слава на терена.

СЪБЕРИ ОТБОР
Събери мега отбор с героите от най-добрите предавания на Cartoon Network:

·      Батгърл и Жената-чудо от DC Super Hero Girls
·      Крейг и Келси от „Крейг край реката“
·      Четириръкият и Акселерат от Бен 10
·      Робин, Киборг и Рейвън от „Малки Титани: В готовност!“
·      Ябълко и Луки от „Ябълко и Луки“
·      Фин и Джейк от „Време за приключения“
·      Гъмбол и Дарвин от „Невероятният свят на Гъмбол“
·      Белушка, Бълбук и Бръшлян от „Реактивните момичета“
·      Гризли, Панда и Белия от „Ние, мечоците“
·      Мао Мао и Баджърклопс от „Мао Мао: Герои на Чистото сърце“

Събери непобедим отбор, като внимателно подбереш играчи с висок резултат и сили, като точност, скорост и сила на подаване. Тази година Toon Cup посреща нови играчи, включващи Мао Мао и Баджърклопс от „Мао Мао: Герои на Чистото сърце“.

ИЗБЕРИ ДЪРЖАВА
Избери от списъка с държави от цял свят, за които да играеш в първенството на Toon Cup и можеш да станеш световен шампион. Играй мачове и отбелязвай голове, за да натрупаш точки и да оглавиш класирането.

ПРИЕМИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДЕНЯ
Ще ти трябват допълнителни монети, за да отключиш всичките заключени екстри. Ето затова тази година въведохме Предизвикателство на Деня. Всеки ден ще има по три нови предизвикателства, които можеш да приемеш, за да спечелиш монети. Следи началния си екран за предизвикателства. Ето няколко примера за такива:
· Отбележи 2 гола с Белушка от „Време за приключения“
· Отнеми топката 5 пъти по време на турнира.
· Подай топката на съотборник 6 пъти по време на турнир.

Сцени от играта