РЕКЛАМА

Описание

Интернет е под угрозата на застрашителна атака! Запознай се с основите на компютърното програмиране, докато се биеш срещу чудовища и решаваш пъзели заедно с Реактивните момичета в
Интернет е под угрозата на застрашителна атака! Запознай се с основите на компютърното програмиране, докато се биеш срещу чудовища и решаваш пъзели заедно с Реактивните момичета в играта Glitch Fixers!

НАУЧИ СЕ ДА КОДИРАШ
Бълбук е качила Бръшлян и Белушка в интернет, но те са изгубили силите си! Използвай лесни кодиращи команди, процедури и поредици от действия, за да могат момичетата отново да полетят, както те си знаят.

УНИЩОЖИ ИНТЕРНЕТ ТРОЛОВЕТЕ
Бандата на Амебите са пуснали чудовища в глобалната мрежа и причиняват хаос. Време е да се намесят специалистите по отстраняване на програмни грешки! Унищожи мутантите, интернет троловете и спам-ботите, преди да са унищожили интернет!

МЕТНИ СЕ НА ГЪРБА НА ДИНОЗАВЪР
Да играем! Използвай специални оръжия като клепоухи базуки, дъго-цветни жабо-бластери, гигантски дрънкалки и летящи трицераптоси, за да възпреш лошите.

ПРЕМИНИ ПРЕЗ 40 РАЗЛИЧНИ НИВА
Научи се да кодираш като Бълбук! Реши всичките 40 пъзел-нива, за да поправиш програмната грешка и да победиш бандата на Амебите. Притежаваш ли необходимата "реактивност", за да се справиш?

Поправи програмната грешка и спаси интернет в пъзел-играта GLITCH FIXERS!

Сцени от играта