РЕКЛАМА
Извънземно усещане

Извънземно усещане

Бен 10

Описание

ВРЕМЕ Е ЗА ГЕРОИ! Най-страшните врагове на Бен Тенисън се завръщат и заплашват да превземат света. От теб зависи да се съюзиш с Бен, за да ги победиш. Трансформирай се във всичките
ВРЕМЕ Е ЗА ГЕРОИ! Най-страшните врагове на Бен Тенисън се завръщат и заплашват да превземат света. От теб зависи да се съюзиш с Бен, за да ги победиш. Трансформирай се във всичките 10 извънземни форми на Бен в 360-градусови битки с обогатена реалност. Открий силите на новите омни-подобрени извънземни, като използваш целия му отряд от герои. Сражавай се със злодеите в битки с обогатена реалност в „Бен 10: Извънземно усещане“. Потопи се в екшъна и се наслади на ролевата игра, като се превърнеш в супергерой на собствената си супер история.

УСЕЩАНЕ ЗА БИТКА В ОБОГАТЕНА РЕАЛНОСТ
С помощта на технологията за обогатена реалност можеш да участваш в 360-градусов екшън! Лошите ще идват от всяка възможна посока и само от теб зависи да се справиш с тях. Използвай устройството си като радар, за да откриеш и победиш вражеските орди. Пребори се с армиите на цирковата банда, шефове на времето и други наемници, а след това порази и суперзлодеите. Неконтролируемият клоун Зомбозо, криминалният бос мутант Пчелата-царица и междугалактическият, извънземен военен диктатор Вилгакс са тук за динамични битки на босовете.

МНОГООБРАЗИЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ СИЛИ
Едно е сигурно – лошите ще те превъзхождат числено, но не забравяй, че всички извънземни на Бен 10 са на твое разположение! Отключи и се трансформирай във всичките десет невероятни, омни-подобрени извънземни форми – Четириръкия, Диамантения, Огнен порив, Жило, Плевел, Топовна мощ, Сиво Вещество, Акселерат, Водна струя или Шок Рок и използвай техните неописуеми извънземни сили, за да сразиш враговете си!

Потопи се в света на Бен 10 с "БЕН 10: ИЗВЪНЗЕМНО УСЕЩАНЕ"!

Сцени от играта