РЕКЛАМА
CN Кутия с игри

CN Кутия с игри

Cartoon Network

Описание

ВСИЧКИ ТВОИ ЛЮБИМИ ПРЕДАВАНИЯ СА ТУК
Играй игри от НАЙ-ДОБРИТЕ предавания на Cartoon Network. Ще се забавляваш с любими герои като Гъмбол, Дарвин, Робин, Рейвън, Фин, Джейк, Четир
ВСИЧКИ ТВОИ ЛЮБИМИ ПРЕДАВАНИЯ СА ТУК
Играй игри от НАЙ-ДОБРИТЕ предавания на Cartoon Network. Ще се забавляваш с любими герои като Гъмбол, Дарвин, Робин, Рейвън, Фин, Джейк, Четириръкия и още много. Те вече те очакват.

ИГРАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ИГРИ
Отбелязвай точки, побеждавай лошите, скачай от хълмове и небостъргачи, събирай значки и допълнителни сили. Можеш да се забавляваш с невероятни игри с приложението Cartoon Network Games. Детското приложение, което ти позволява да играеш където и да се намираш.

ИГРИ ОТ "ГЪМБОЛ"
Посети Елмор и играй с всичките си любими герои – Гъмбол, Дарвин, Анаис, Банана Джо и много други. В „"Бягство от училище "Елмор"", Гъмбол и приятелите му бягат от училище „Елмор“. Можеш да влезеш във вихъра с Гъмбол и Дарвин в „Swing Out“, като им помогнеш да прескачат от една платформа на друга.

ИГРИ ОТ "МАЛКИ ТИТАНИ: В ГОТОВНОСТ!"
Обичаш ли бойни игри? В “Slash of Justice” можеш да се изправиш срещу вълни от безстрашни врагове, които ще трябва да победиш, за да стигнеш до Х.А.Й.В. Ако предпочиташ аркадни игри, пробвай “Raven's Rainbow Dreams”, в която Рейвън отново сънува, че е щастливата Розова Рейвън. Ще трябва да прекараш еднорога ѝ през колкото може повече облаци, преди тя да се събуди.

ИГРИ ОТ "БЕН 10"
Разгледай екшън игрите ни от „Бен 10“! Прекарай Бен през коварните улици, като разгромяваш врагове в “Power Surge”,, като накрая на всяка ниво трябва да се изправяш срещу жестоки босове и да се трансформираш в различни извънземни. Можеш да се трансформираш в Жило, в “Steam Camp” и да спасяваш невинни туристи от злите роботи на Парния Смайт, които нахлуват в красив природен резерват.

ИГРИ ОТ „ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ“
Пресели се в Страната Ооо, за да играеш забавни приключенски игри за деца. Защити Фин и Джейк от ледените висулки на цар Студ в най-новата игра от „Време за приключения – “Marceline's Ice Blast”. Ако харесваш Марселин, имаш късмет – можеш да използваш нестандартната ѝ музика за благородни цели, като зашеметяваш армия от настъпващи пингвини с шокови вълни. Пази се от цар Студ!

ИГРИ ОТ "РЕАКТИВНИТЕ МОМИЧЕТА"
Присъедини се към Белушка, Бълбук и Бръшлян, за да разгромиш Принцеса Още злато и хилядите ѝ летящи андроиди в дуел след училище, наречен “Mech Mayhem”. . В “Trail Blazer” децата могат да тестват реактивните си умения и да спрат Моджо Джоджо, като избягват препятствията разпръснати из небето над Таунсвил.

ИГРИ ОТ „НИЕ, МЕЧОЦИТЕ“
Срещни цялата банда - мечоците Белия, Панда и Гриз, както и техните приятели. В “Shush Ninjas” можеш да влезеш в ролята на кино уредник и да мъмриш зрителите, които вдигат шум, като ядат пуканки, сърбат напитките си или си играят с телефоните си.

НОВИ ИГРИ ВСЕКИ МЕСЕЦ
Можеш да откриеш нова игра по всяко време. Ако си на път за училище, в автобуса или отиваш на почивка, можеш да играеш ОФЛАЙН с Cartoon Network. Просто трябва да изтеглиш любимите си игри на устройството си. Помоли мама, татко или друг възрастен за помощ, ако устройството ти няма достатъчно памет.

Проверявай всяка седмица за нови игри и изненади.

Сцени от играта