РЕКЛАМА
Гъмбол партито започва

Гъмбол партито започва

Гъмбол

Описание

Гъмбол организира парти и ти си поканен! Заедно със своето семейство и приятели, се приготви да играеш тези четири вълнуващи настолни игри като проучваш места, вдъхновени от "Невер
Гъмбол организира парти и ти си поканен! Заедно със своето семейство и приятели, се приготви да играеш тези четири вълнуващи настолни игри като проучваш места, вдъхновени от "Невероятният свят на Гъмбол". Състезавай се с другите играчи по дъската и стигни пръв до финала, а по пътя тествай своите умения като си сътрудничиш или съперничиш с другите в мини-игрите! Никога не знаеш какво още те чака в невероятната парти-игра на Гъмбол!

"Здравей! Аз съм Ричард Уотърсън известен още като бащата на Гъмбол или Розовия, комуто е забранено да влиза в над 50 заведения за бургери в цял Елмор! Добре дошъл в "Гъмбол партито започва"! С това супер забавно приложение идваш на парти у дома и играеш настолни игри! Гъмбол и неговите приятели не ми дават да играя, защото след последния ми досег със заровете, повече никой не ги видя... Сега, обаче, всичко е електронно и не трябва да се тревожиш, че това ще се случи и с теб! Тук оставям нещата на официалните власти, но знам, че ще се забавляваш много! ТОВА Е ОТ МЕН!"

Играй сам или с приятели
Независимо дали правиш истинско парти със своите приятели или се забавляваш сам с "Гъмбол партито започва" - ще ти е нужно само ЕДНО устройство! Предавайте устройството един на друг, за да може всеки да направи своя ход. Всяка мини-игра може да се играе с до четирима играчи едновременно, като всеки играч заема един ъгъл от устройството, за да контролира действието (и хаоса!). Искаш да се позабавляваш сам? Можеш да играеш всяка мини игра срещу компютъра! Така че, винаги ще ти бъде забавно, защото "Гъмбол партито започва"!

Четири удивителни полета
"Гъмбол партито започва" има четири игрални полета, на които да се забавляваш със своите приятели! Проправяй си пътя през криволичещите и трънливи пътеки, където всяко хвърляне на зара може да е решаващо! Всяко поле има свои уникални трикове и предизвикателства, които да преодолееш, за да стигнеш пръв до финала. Виж списъка на полетата!
• Призрачната къща
• Елмор
• Фабрика за дъги
• Бездната

Двадесет вълнуващи мини-игри
В "Гъмбол партито започва" има двадесет мега забавни мини-игри - от аркадни екшън-игри до хитри пъзели! А ако имаш конкретна любима мини-игра, можеш да я играеш колкото пъти искаш в раздела за мини-игри!

Всички твои любими герои от "Гъмбол"
Без приятели не е забавно! Можеш да избереш измежду шест от своите любими герои от "Гъмбол", с които да играеш - някой от сем. Уотърсън, или някой от техните приятели:
• Гъмбол
• Дарвин
• Анаис
• Пени
• Кери
• Тобаяс

Преди да изтеглиш приложението, трябва да знаеш, че безплатно е достъпно само полето "Призрачната къща" и 5 мини-игри. Останалите полета и мини-игри можеш да закупиш в приложението. Покупката струва реални пари и се начислява по твоята сметка. Ако искаш да ограничиш или определиш кои членове на семейството ти могат да правят покупки и когато е необходима парола за магазина за извършване на плащания в това (или друго) приложение, можеш да направиш това чрез своите настройки в приложението.

Сцени от играта