РЕКЛАМА

Описание

Футболът се завръща по-голям от всякога! Играй изцяло безплатната футболна игра Toon Cup! Забавлявай се, като избираш своите любими герои от Cartoon Network, като Дарвин от "Неверо
Футболът се завръща по-голям от всякога! Играй изцяло безплатната футболна игра Toon Cup! Забавлявай се, като избираш своите любими герои от Cartoon Network, като Дарвин от "Невероятният свят на Гъмбол , Бълбук от„Реактивните момичета“ и Ябълко от „Ябълко и Луки“. Подобрявай уменията си и работи с твоя отбор, за да вкарваш голове и да оглавиш класирането в най-големия турнир на Toon Cup до сега!

СЪЗДАЙ ОТБОР
Събери непобедим отбор, като внимателно подбереш играчите според техните резултати и способности. Тази година Toon Cup посреща съвсем нови играчи като Джесика от "Крейг край реката", Елиъти Мо от "Елиът от Земята" и Зверчето от"Малки титани: В готовност! Има много герои, които можеш да избереш, като:

· Батгърл и Жената-чудо от DC Super Hero Girls
· Крейг и Келси от „Крейг край реката“
· Четириръкият и Акселерат от Бен 10
· Киборг и Рейвън от „Малки Титани: В готовност!“
· Ябълко и Луки от „Ябълко и Луки“
· Фин и Джейк от „Време за приключения“
· Дарвин и Анаис от „Невероятният свят на Гъмбол“
· Белушка и Бълбук от „Реактивните момичета“
· Панда и Белия от „Ние, мечетата“
· Баджърклопс от „Мао Мао: Герои на Чистото сърце“

ИЗБЕРИ ДЪРЖАВА
Избери от списъка с държави от цял свят, за които да играеш в първенството на Toon Cup и можеш да станеш световен шампион. Играй мачове и отбелязвай голове, за да натрупаш точки и да оглавиш класирането.

ОТБЕЛЯЗВАЙ ГОЛОВЕ
Целта на играта е да отбелязваш голове и да пазиш своята мрежа. Не се заблуждавай – вкарването на голове не е толкова лесно – вратарят на противника е страхотен. Можеш да отнемаш, дриблираш, подаваш и стреляш, за да спечелиш. Оглеждай се за допълнителните сили, които ще се появят по време на играта – те могат да помогнат на играчите ти да подобрят играта си (или да им нанесат поражения, ако врагът ги грабне първи)! Бананова кора и Супер скорост са някои от невероятните сили, на които ще попаднеш.

ИГРАЙ TOON ЛИГИ
Открий новия игрови режим Toon Лиги. Събери отбор и играй срещу Супер отряди! Побеждавай в мачове и печели точки, за да преминеш различните Лиги! Всяка лига има своя прекрасна купа - можеш ли да спечелиш всички?

ОТКЛЮЧВАЙ ТОПКИ, СТАДИОНИ И ГЕРОИ
Има безброй удивителни неща за отключване от които можеш да избереш, включително подобрени характеристики, тематични стадиони и много футболни топки! Можеш да отключваш и ексклузивни съвсем нови герои като Елиът от "Елиът от Земята"!

ИЗПЪЛНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ДЕНЯ
За многобройните неща за отключване, ще се нуждаеш от допълнителни монети! Изпълни предизвикателствата на деня, за да печелиш монети.

Сцени от играта