РЕКЛАМА
Omnitrix Hero

Omnitrix Hero

Бен 10

Описание

Удряй, ритай и разбий безкрайната армия от врагове роботи с извънземните на Бен 10 в това приключение, наречено „Омнитрикс герой“. Преобрази се в Огнен порив, Акселерат и Шок-рок,
Удряй, ритай и разбий безкрайната армия от врагове роботи с извънземните на Бен 10 в това приключение, наречено „Омнитрикс герой“. Преобрази се в Огнен порив, Акселерат и Шок-рок, за да влезеш в светкавично-епични битки с роботите на Парния Смайт. Планирай атаките си, за да нанесеш максимално много щети.

Можеш да влезеш лесно в действие с просто докосване и завлачване, но скоростните битки и изненадващите атаки на врага ще предизвикат реакциите ти и стратегиите ти в битката. Събирай приспособления, за да подобряваш уменията на извънземните си, да ги направиш по-бързи, по-силни и по-издръжливи. Провери дали ще успееш да подобриш рекорда си с техните уникални умения

РАЗБИЙ ПАРОБОТИТЕ
Парният Смайт е пуснал армия от стиймпънк роботи. Бен 10 трябва да използва извънземните си сили, за да ги спре. Играй като Акселерат, Омни-подобрен, Огнен порив или Шок-рок, докато се бориш с безбройните врагове роботи.

НОНСТОП ЕКШЪН
Нападай и се защитавай с просто докосване и плъзване. Разбери уникалните модели на нападение на безмилостната вражеска армия от роботи.

ПОДОБРЕНИЯ, ОЩЕ ПОДОБРЕНИЯ, ТОНОВЕ ПОДОБРЕНИЯ
Добави нови умения към арсенала си. Подобри резултата си, за да станеш по-бърз и по-силен. Отключвай подобрения за допълнителни сили в битката. С всяка игра откриваш нови начини да станеш по-добър и да подобриш извънземните си.

ПОДОБРИ РЕЗУЛТАТА СИ ЗА ПОВЕЧЕ СИЛА
Достигна максималното ниво ли? Не се тревожи! Можеш да жертваш някои от ресурсите си, за да изкачиш нивата и да станеш още по-могъщ, като отключиш нови ресурси и по-високи нива.

Овладей извънземните на Бен 10 и опитай да подобриш рекорда си в "Омнитрикс герой"!

Сцени от играта