РЕКЛАМА
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Описание

Звездите на Boomerang се състезават за спечелване на All Stars Cup, но дали твоят отбор ще се окаже най-добър?

Избери свой отбор сред героите на Boomerang и бъди готов да ги во
Звездите на Boomerang се състезават за спечелване на All Stars Cup, но дали твоят отбор ще се окаже най-добър?

Избери свой отбор сред героите на Boomerang и бъди готов да ги водиш в серия от пет спортни игри. Ще успееш ли да оглавиш класирането с твоя тим? Можеш да избираш своите играчи сред стари Boomerang-познайници Том и Джери, Скуби-Ду и Шаги, Бъникула, Тасманийския дявол от "Шантавите рисунки", Дъфи Дък, Бъгс Бъни и Койота. Тук са и едно от най-новите членове на Boomerang - хипо-семейството! Игрите вече могат да започнат!

BASKET ZORB
Очакваме те на игрището с Том и Джери, Скуби и Шаги, или други твои любимци от Boomerang, с които желаеш да играеш, за да провериш колко коша можеш да отбележиш, преди да изтече времето.

BEACH POGO
Скачай с пого стик през плажните топки в морето заедно с Бъгс Бъни и Койота. Колкото по-далеч стигнеш, толкова повече точки печелиш, но не скачай директно във водата с пого стика!

ROCKET RACKET
Овладей пистата в компанията ма Том и Джери върху реактивен скейтборд и цели мишената с тенис топки, за да печелиш точки. Пази се от топките за боулинг - те не са твои приятели!

RUBBER RING RACE
Състезавай се по водното трасе в своя високо-октанов надуваем пояс и събирай подсилки за скорост. Да видим кой ще спечели - отбора на Скуби-Ду, или отбора на Дъфи Дък!

SKY DIVE
Скочи с парашут в компанията на Скуби-Ду и Шаги. Насочвай падането си към земята и преминавай през ринговете, избягвай препятсвтия и се приземи възможно най-близо до маркировката, за да спечелиш максимален брой точки.

Сцени от играта