РЕКЛАМА
Cartoon Network's Щур купон

Cartoon Network's Щур купон

Cartoon Network

Описание

Шайка злодеи нахлуват неканени на купона на Бен 10, екипа на Гъмбол и братята мечоци и ти трябва да ги овладееш. Можеш да играеш с над 10 герои, включително Гъмбол, Дарвин, Анаис,
Шайка злодеи нахлуват неканени на купона на Бен 10, екипа на Гъмбол и братята мечоци и ти трябва да ги овладееш. Можеш да играеш с над 10 герои, включително Гъмбол, Дарвин, Анаис, Пени, Гриз, Панда, Белия, Огнен порив, Четириръкия, Акселерат и Шок-рок. Време е да влезеш в действие и да победиш злодеите!

Преодолявай препятствия и отскачай от враговете, докато препускаш към финала в тази щура и забавна платформена игра. Победи всички чудовища, призраци, дронове и карате гълъби. Спечели комбо бонуси, за да се сдобиеш със светкавична скорост. Използвай спечелените монети за допълнителни сили и аксесоари, или пък се забавлявай с уникални костюми и забавни шапки.

СЪБЕРИ 10 ГЕРОИ!
Отключи 10 невероятни герои от „Бен 10“, „Ние, мечоците“ и „Невероятният свят на Гъмбол“. Играй като Четириръкия, Огнен порив, Акселерат, Гъмбол, Дарвин, Анаис, Пени, Гриз, Панда и Белия.

ТРИ ВЪЛНУВАЩИ СВЯТА!
Изживей приключение в различни светове от „Бен 10“, „Ние, мечоците“ и „Невероятният свят на Гъмбол“. Спусни се през короните на дърветата в огромна гора, подскачай през ламарините в гигантски склад за скрап, или пък се наслади на тропическия рай.

ШЕМЕТНА ПОБЕДА
Преодолей препятствията и враговете, докато препускаш към финала в тази щура игра. Победи всички чудовища, призраци, дронове и карате гълъби. Спечели комбо бонуси, за да се сдобиеш със светкавична скорост.

НЕВЕРОЯТНИ ПОДОБРЕНИЯ
Използвай спечелените си монети за допълнителни сили и аксесоари. Всяка вещ ти дава специални бонуси, като например двойна скорост, допълнителен живот, защитен балон и поразяващ чук.

ПАРТИ ОБЛЕКЛА!
Забавлявай се стилно с уникални костюми за всичките 10 герои. Разнообрази настроението със забавни шапки от „Време за приключения“, „Реактивните момичета“, „Стивън Вселенски“ и още редица предавания.

В "Щур купон" партито няма край!

Сцени от играта