РЕКЛАМА

Описание

Проучи | Събери | Влез в битка
Малки Титани: В готовност! Най-новата мода в Джъмп Сити е колекционирането на фигури на малките титани и Робин е ОБСЕБЕН от идеята! Претърсвай града
Проучи | Събери | Влез в битка
Малки Титани: В готовност! Най-новата мода в Джъмп Сити е колекционирането на фигури на малките титани и Робин е ОБСЕБЕН от идеята! Претърсвай града за мини-фигури, приемай предизвикателства, завършвай допълнителни мисии, участвай в турнири и се забавлявай по още много начини в тази епична ролева игра с колекциониране и битки.

77 ФИГУРИ ЗА СЪБИРАНЕ
Трябва да ги събереш всичките! Събери фигури на малките титани от обозначените магазини из Джъмп Сити. Всеки магазин разполага с различни фигури, които се променят постоянно, така че никога не се знае на какво можеш да попаднеш, докато ровиш из щандовете.

Обогати колекцията си от фигури на малките титани с всеки един член на титаните, както и Тера, Кид Светкавицата, Титаните от 80-те, Червеният Х, Батгърл, Силки и много други изненадващи герои.

ТИТАНСКА БИТКА
Събери отряда си и влез в епични битки – трима срещу трима. Създай идеалния отбор, като сменяш и надграждаш фигурите си и отключи нови умения, за да спечелиш още повече битки. Възможностите са безкрайни – от лазерното зрение на Старфайър до атаките с гофрети на Киборг.

Лентата за битки ще ти помогне да използваш невероятни движения, за да влезеш в свирепа, но премерена битка – бързината е ключова и всяко решение има значение. Сменяй героите си в движение, за да извършиш невероятни атаки и да повалиш опонентите.

ПРОУЧИ ДЖЪМП СИТИ
Можеш да проучиш целия Джъмп Сити. Отбий се в пицарията на Зипи, разгледай играчките в „Пещерата на малкия Алфред“ и посети редица други места от любимата ти поредица.

В Джъмп Сити има много други колекционери на малки титани, които биха влезли в битка с тебе, както и приятели и врагове, с които да отидеш на мисии и да откриеш редица изненади.

Проведи специални мисии, участвай в епични турнири с битки и отключи нови части на Джъмп Сити, за да станеш мегашампион на титаните.

Сцени от играта