РЕКЛАМА
Забавление без край

Забавление без край

Ние, мечоците

Описание

Готови за меча пирамида! Помагай на мечоците да преодолеят неприятностите, които им се случват през деня в шест различни мини игри. Направи Панда най-добрия барман в града. Практик
Готови за меча пирамида! Помагай на мечоците да преодолеят неприятностите, които им се случват през деня в шест различни мини игри. Направи Панда най-добрия барман в града. Практикувай мистични бойни изкуства с Белия. Вземи си мостри от пазара с Гризли. Провери какъв максимален резултат можеш да постигнеш във всяка игра!

ОВЛАДЕЙ МИНИ ИГРАТА
• Фото-обработка – Използвай стикери, за да помогнеш на Панда да подобри селфи стила си. Помогни на Панда със селфито му и след това завлачи правилните стикери върху лицето му, за да спечелиш точки и енергия.
• Майстор готвачът – Обръщай легендарните палачинки на Белия, докато се изпекат перфектно. Махни с устройството си нагоре, за да обърнеш палачинката. Колкото по-бързо мяташ, толкова по-нависоко мяташ. Метни палачинката колкото се може повече пъти, но внимавай да не я метнеш на тавана!
• Меча надпревара – Помогни на Гриз да спечели слава в седжуей състезанието. Управлявай своя седжуей накланяйки устройството си и премини пунктовете, за да спечелиш енергия. Гледай да не се отклоняваш от пътя, за да запазиш максимална скорост.
• Дегустаторът – Плъзни безплатните мостри с храна на Гриз на местния пазар. Плъзни апетитните мостри храна към Гриз, но внимавай за развалени храни - трябва да ги плъзнеш надалеч от него.
• Кафеджията – Помогни на Панда да стане сервитьор в модерното кафене.
Наклони устройството си и докосни бутоните на екрана, за да напълниш чашите с правилните напитки и след това да ги сервираш.
• Пътят на мечока – Помогни на Белия да усвои всички движения в тренировката си. Повтори 3 линии, за да направиш мощно движение. Повтори една линия перфектно за бонус точки.

МУЛТИПЛЕЙЪР ЕКШЪН
Състезавай се срещу своите приятели в мултиплейър мачове! Редувайте се на едно устройство и вижте кой ще бъде шампион.

ОТКЛЮЧИ АКСЕСОАРИ И СЕ ЕКИПИРАЙ
Печели монети, докато играеш и отключвай забавни костюми, аксесоари и украси за всяка от игрите.

Забавлявай се докато играеш различни мини игри с Гризли, Панда и Белия в "МЕЧИ ИГРИ"!

Сцени от играта